1.88 - problem z wyszukiwaniem filmów w filmweb

Wywala Ci jakiś błąd? Znalazłeś jakąś lukę?
Napisz.
Jarel

1.88 - problem z wyszukiwaniem filmów w filmweb

Post autor: Jarel » 07 gru 2025, 15:39

Witajcie.
Nie wiem od kiedy to jest błąd - po aktualizacji do 1.88 nie aktualizowałem jeszcze bazy filmów więc dopiero teraz to wychwyciłem. Jak wchodzę w film to w manualnym pobieraniu filmów wciskam "Wyszukaj" i po chwili wyskakuje okienko z błędem "The specified file was not found" - wciskam OK, przycisk wyszukiwania wyszarzony a status ciągle wisi na "rozpoczęto wyszukiwanie filmów w serwisie..."

Ogólnie to mam wrażenie jakby z bazy zniknęły mi jakieś filmy - przed aktualizacją dałbym sobie rękę uciąć, że w bazie miałem już pewien film ale gorszej jakości więc sobie lepszą wersję ściągnąłem a po aktualizacji jakby mi ten film zniknął bo już nie mogłem go wyszukać w żaden sposób a ręcznie jechać mi się jakoś nie chce, żeby przejrzeć cały spis...

Jarel

Re: 1.88 - problem z wyszukiwaniem filmów w filmweb

Post autor: Jarel » 07 gru 2025, 15:53

Nie widzę nigdzie przycisku edycji więc piszę odpowiedź - ściągnąłem kolejny raz ze strony i rozpadkowałem i problem ustąpił ale to już drugi raz bo wcześniej zrobiłem to samo - ściągnąłem archiwum i skopiowałem wszystkie pliki pomocnicze oprócz .exe i 2 filmy wyszukał mi poprawnie i zamknąłem program ale kolejne otwarcie pokazało znowu ten błąd.

Kolejne co wychwyciłem to jak wyszukałem w bazie film zagraniczny z tytułem przetłumaczonym i potem wyszukiwałem film polski to jako tytuł przetłumaczony wpisał mi tytuł z poprzedniego wyszukiwania filmu zagranicznego.

Ale ogólnie gratuluję poprawienia szybkości wyszukiwania filmów :) Dziękuję za Twoją pracę.

Jarel

Re: 1.88 - problem z wyszukiwaniem filmów w filmweb

Post autor: Jarel » 07 gru 2025, 15:55

Jeszcze co wychwyciłem - wyszukując np. film polski Ślicznotka w opisie filmu wpisuje tylko { zamiast opisu ze strony, który jest. No i tytułu przetłumaczonego nie wpisuje wogóle.

ODPOWIEDZ