- poprawiono pobieranie danych filmów z Filmwebu;
Przy okazji chciałbym podziękować wszystkim użytkownikom, którzy wykupili subskrypcje premium.
Dzięki wpłatom jest utrzymywany bardzo wydajny serwer pod stronę i bazę danych oraz domena strony Filmoteki.
1.85
Re: 1.85
Windows 11 ma niestety ogromny problem z plikami exe, jest zbyt wrażliwy i jak czegoś nie zna np. aplikacji z bardzo starych kompilatorów czyli takiego jak ja używam delphi xe z 2010 roku to w automacie oznacza jako wirus generyczny, i jest to flaga false positive, nie podsyłam żadnych linków żeby to udowodnić bo jest od groma materiałów na necie jak windows 11 masowo usuwa pliki exe, problem nie rozwiązany do dziś, i choćbym na głowie stanął to nie udobrucham jego defendera.
Ponadto plik exe Filmoteki sprawdzałem w virus total większość znanych i powszechnych antywirusów twierdzi, że plik jest OK, są tam 4 które oznaczają go jako malwar generyczny, ale na próby wyszukania co to za wirus to się okazuje, że nie ma żadnych informacji, czyli tym antywirusom się tylko wydaje, że z plikiem jest coś nie tak bo nie znają tak starego kompilatora, którego ja używam.
Jakbym celowo rozsyłał wirusy to kariera moja i mojego programu już dawno by się skończyła i nie mógłbym na nim zarabiać. Przypominam że Filmoteka już istnieje w Internecie od 23 lat i to spory kawał czasu, żeby sobie wyrobić o nim opinię.